Saturday, February 20, 2010

PURPLE TEAM DI KEMUNCAK RALLY NISA' GPAlhamdulillah sedang melepasi fasa2 kemuncak persediaan Rally Nisa' GP. Semua sahabat Nisa' GP telah melalui bengkel persediaan program pada 18hb malam yg lepas dan Insyaallah sama2 kita doakan program yang bakal kita jalankan ini dipermudahkan segalanya oleh Allah SWT. Terima kasih sahabat2 semua, penat lelahmu sepanjang fasa persediaan n gerakerja ini pasti dinilai olehNya. Insyaallah.

Esok insyallah konvoi Rally Nisa' GP akan dilancarkan dan bermulalah ekspedisi kembara Nisa' Gelang Patah ke seluruh pelusuk Gelang Patah. Diseru semua masyarakat sekitar untuk bersama kami di checkpoint2 yang akan kami singgahi, seperti berikut:

Sabtu, 20 February
i) 8pg - 9.30 pg : Hutan Bandar Mutiara Rini
ii) 10 pg - 12 tngahari : Sekitar Taman Universiti dan GIANT Pulai Utama
iii) 3 ptg - 6.45 ptg : Taman Nusantara, Gelang Patah

Ahad, 21 February
i) 8 pg : Jeti Pendas Laut
ii) 9 pg - 11 pg : a. Restoran Tanjung Nelayan, Pendas
b. Sekolah Kebangsaan Pendas Laut
c. Sekitar rumah2 Kg Pendas Laut

Pelbagai aktiviti yang akan kami bawakan bersama anda semua, dijemput hadir beramai2 ke checkpoint yg akan kami singgahi..Jumpa Di Sana!!:)
Nisa' akan berkonvoi bersama 5 biji kereta dan dua biji motor, temui kami di perjalanan yang kami akan lalui ini:
a) 2.00 petang Sabtu :Taman Universiti ke Taman Nusantara melalui Lima Kedai
b) 8 mlm , Sabtu : Taman Nusantara - Kg Ladang
c) 2 ptg, Ahad : Kg Ladang ke Taman Universiti melalui Ulu Choh
Terima kasih kepada semua pihak yang sama2 bakal dijayakan pd 20-21 feb ini.Tidak lupa jg kepada IPD Trafik cawangan, Trafik Tunku Aminah dan Nusajaya, kerana telah maklum ambil berat mengenai konvoi Rally Nisa' GP ini, pesanan dari Tuan dan Inspektor semua akan kami ikuti. Insyaallah.


Buat sahabat2, banyak bermohon dan bermunajat pdNya supaya segala perancangan Rally kita berjalan sebaik mungkin. :) Sebarang pertanyaan mengenai rally boleh terus menghubungi number 0137205878. Ayuh bergerak semaxima mungkin untuk sama2 kita mencapai matlamat RALLY NISA" GP!!

Klik 'Like' untuk sebarkan...
MOHON SEBARKAN~ TERIMA KASIH~

No comments: