Saturday, October 29, 2011

Bicara Buku "Fikh Kerahsiaan Wanita" Mendapat Sambutan

Alhamdulillah. 26 Oktober 2011 yang lalu, Kelab Nisa' Gelang Patah telah menganjurkan program Bicara Buku "Fikh Kerahsiaan Wanita", di mana penceramah yang berkongsi ilmu dari jam 9 pagi hingga 12.30 tengahari itu ialah Ustaz Fauwaz Fadzil. Pendaftaran yang bermula jam 9 pagi telah mengumpulkan lebih 200 orang peserta dari segenap lapisan umur dan jantina.

Program yang diadakan pada cuti Hari Deepavali itu tidak lain tidak bukan adalah bertujuan untuk memberi penjelasan dengan lebih terperinci mengenai buku terjemahan Ustaz Fauwaz Fadzil, "Fikh Kerahsiaan Wanita". Beberapa bab dalam buku tersebut dikupas oleh ustaz sebelum bermulanya sesi soal jawab di akhir program. Cabutan bertuah turut diadakan di penghujung program sebagai menghargai para peserta yang hadir ke program yang diadakan di Masjid Jamek Tan Sri Ainuddin Wahid, Taman Universiti ini.

Antara peserta yang hadir

Antara peserta yang hadir

Ustaz Fauwaz Fadzil menyampaikan hadiah cabutan bertuah

Ustaz Fauwaz Fadzil menyampaikan hadiah cabutan bertuah

Pengarah program, saudari Ainul Hakimah menyampaikan cenderahati pernghargaan kepada Pengarah Masjid Jamek Tan Sri Ainuddin Wahid, Taman Universiti

Ustaz Fauwaz Fadzil memenuhi hajat peserta yang mahu mengambil tandatangan

AJK program mengambil gambar kenangan bersama Ustaz Fauwaz Fadzil

Kelab Nisa' Gelang Patah, diketuai oleh saudari Ainul Hakimah mengucapkan ribuan terima kasih kepada pihak Ustaz Fauwaz Fadzil, pihak Masjid Jamek Tan Sri Ainuddin Wahid, Taman Universiti, semua AJK program dan para peserta yang bersama-sama menjayakan program ini. Semoga lebih banyak program seperti ini mendapat sambutan dari masyarakat setempat pada masa akan datang.

Kredit gambar kepada: Saudari Juninah

Klik 'Like' untuk sebarkan...
MOHON SEBARKAN~ TERIMA KASIH~

No comments: